Sa incep cu urarea de Sarbatori fericite si sa continui cu felul in care mi-am petrecut eu Craciunul, cu familia si persoana iubita:) Masa in familie, glume subtile, vechea gasca de pe strada in formula incompleta, cateva rude si multa agitatie. Compatimesc persoana care sta la vase si spala enspe mii de farfurii, pahare si alte cele de 3 ori pe zi, de 3 ori pe masa(mame si bunici din lumea-intreaga).
Si zici ca e primavara afara, caldut, nici un strop de omat , mai ca ar aparea si vreun ghiocel...hmmm, incalzirea asta globala ne termina.
Stirile de Craciun, tamtam pe toate canalele TV, cu Gigi care arunca cu bani si show-uri de proasta calitate... cum ne-am obisnuit.
A si trecut deja, astazi mai o samanta, mai o ruda indepartata care ajunge si pe aici la sarmale, maine gata parca s-a sters cu buretele si totul intra in normal adica forfota, aglomeratie, alti bani aruncati pentru Revelion ca de...asa e romanul. Mi-as dori intr-un an sa merg la tara sa imi petrec Craciunul traditional, fara stiri tampite, cu familia si colindatorii "aia pe bune", cred ca acolo as simti spiritul sarbatorilor cel mai bine...trecut pe to do list!
Ce conteaza sa fii cu cei dragi....sa fii mai bun....sa ierti si sa te odihnesti.
Imi zicea cineva zilele trecute ca americanii simt cel mai puternic spiritul sarbatorilor -huh????!!! Ma lasi, acolo chiar e super-comercial. Wai si am uitat Singur acasa1 2 3 4 ....fara numar, de Craciun, de Pasti si alte cele..mai hoooo (hohoho).
Concluzia, a fost un Craciun fericit pentru ca am fost cu cei dragi!!
Urmeaza Revelionul.. Cluj pazea ca vin:)
O sa mai completez lista cu rezolutii, pe parcurs....
  • sa am grija de mine ( ca bine zici Carmen)      
  • sa fiu mai indulgenta
  • sa zambesc mai mult
  • sa termin ceea ce incep (chiar daca sunt baby steps)
  • sa nu ma mai enervez:P nu face bine la sanatate..
  • sa-mi iau odata carnetul ala de soferi
  • s.a.m.d.
 PS. A trecut un an si cateva zile de cand am blogul.....in curand o fata noua:)
Va urez dragi cititori, sa fiti mai calzi, mai buni, mai sinceri, mai fericiti si fara riduri:)
Sa va bucurati de cei dragi, sa nu faceti excese (risc de a ajunge in prim plan la tv-poate unii asa vor ajunge vedete, nu va faceti idei), sa zambiti!!!
Si sa aveti un 2011, fara criza, fara stres...
Un 2011 de vis si La multi ani!

2 comentarii:

daninho spunea...

Sper sa realizezi tot ce iti propui! La multi ani! :)

Anna Ioni spunea...

Doamne ajuta!! Un an nou extraordinar si tie si cat mai multa blogareala!!
La multi ani!

Trimiteți un comentariu