Sunt aiurita si se ia-Caprice Crane


Publicat in peste zece tari, Sunt aiurita si se ia a castigat Romantic Times Book Reviews Award, fiind desemnat cel mai bun roman chick lit al anului 2006.

Eroina cartii, Heaven, frumoasa, haioasa si cu capul in nori, lucreaza la o firma de PR din New York, iar singura ei grija e sa se casatoreasca. Insa viata ei, cu profesie si ganduri de maritis cu tot, e data peste cap. Ajunge chelnerita intr-un restaurant de fite si in blocul ei se muta un tip la fel de zapacit ca ea, Brady Gilbert. Intre Heaven si acest barbat cu farmece de Hugh Grant incepe un joc de-a soarecele si pisica, condimentat cu umor si tensiune.

"O carte cu dialoguri savuroase care va smulge hothote de ras impatimitilor de MTV si cultura pop."


Cam de un an jumate tot citesc cartile astea de la Humanitas-cu coperti extra colorate, pline de umor si ironie care am inceput sa le impart prin clasa dupa ce le citeam...si asa am dat drumu la o isterie de citit romane de genu- putin siropoase, foarte tari, care le iei in mana si nu le lasi pana nu le termini, timp in care razi cu lacrimi....asadar m-am gandit sa postez si pe blog o parte din titlurile cartilor care m-au amuzat groaznic:)).

Asta asa de relaxare bineinteles:P

Una pe zi;) coming up:P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu