cu gandul la calatorii....

Am terminat cu admiterea la master cu examenele si ar trebui sa ma bucur de vara....dar vremea ne cam trage teapa. Am fost pe Valea Avrigului 4 zile a plouat intruna. Am venit acasa hopa a iesit si soarele. Si totusi e vara sunt libera, nu muncesc (deocamdata) asa ca as putea face orice. SI ce m-am gandit sa plec la munte(m-am saturat de mare), si am in vedere Statiunile balneoclimaterice: Felix, Herculane Bai, Calimanesti, Caciulata si Olanesti. Am "vanat" cateva optiuni de cazare si cred ca am sa plec la Felix 7 zile sa ma relaxez cu speranta ca vremea va tine cu noi! (Eu si Alex)
Revenind la partea cu angajatul in special al proaspetilor absolventi, slabe sanse mai ales din cauze crizei si nu numai. Daca ai pile merge, daca ai cunostiinte merge, daca ai tupeu si atunci merge doar ca nu din prima asa cum ti-ai dori. Mi-am aruncat cate un ochi pe siteurile de joburi sibiene si cam aceleasi lucruri se cauta "consilieri" la banci, specialisti IT, bucatari, ospatari si vanzatori (agenti comerciali). Ei bine nu ma atrage nici unul din aceste posturi deci mai exista varianta sa intreprind eu ceva....ramane de vazut ce...
Cand ai prea mult timp iti face prea multe ganduri si te apuca dracii, vrei sa fii util, vrei sa fii activ dar vrei sa te si relaxezi sa stai in mandra lene ce nu raneste niciodata. Ce am sa fac zilele astea?? am sa citesc, am sa ma revad cu colegii de liceu, am sa biciclez ca doar avem 8,2 km pentru mersul cu bicicleta in Sibiu (putin dar frumos) si am sa imi petrec timpul cu cei dragi in speranta ca mi se va ivi si o posibilitate de angajare in viitorul apropiat (mic si negru).
Cam atat!
PS. Am sa incep sa fiu si cu ochii pe evenimente ce ma intereseaza in Sibiu.....multi zic ca e un oras mort, ei daca nu cauti nu gasesti, sa incepa VANATOAREA!!

3 comentarii:

Lucian spunea...

felix nu e la munte :)

Teodor Florin Stoica spunea...

vine artmania ;;)

Anna Ioni spunea...

stiuuuu:D:D..no sa fiu in oras...:(

Trimiteți un comentariu