Karaoke Sibiu.......14 februarie

Si am fost si eu cu jumatatea mea in Piata Mica la Super Mega karaoke Sibiu 2011 din 14 februarie.
Si am citit bineinteles comentarii si stiri a doua zi. False-au fost mii de oameni!!??? huh??? daca au fost cateva sute.....
Si cum era de asteptat...cultura unora (cocalari de marca) care au pus mana pe microfon si s-au gandit sa injure : Sugi....beeep....beeep...beep.....pacat...
Am citit despre karaoke organizat in Trafalgar Square Londra...no comment...event reusit.
Bine sa zicem ca pentru inceput a fost ok si la Sibiu....au cantat zeci de oameni...au falsat si mai multi....dar lumea s-a simtit bine...s-a dansat...s-a ras...s-au facut declaratii de dragoste....a fost si o cerere in casatorie, ce mai acceptabil pentru a first time:)
Alt minus...unele melodii nu aveau nici o legatura cu ziua indragostitilor.....absolut nici una, tip netx time sa se aleaga melodii mai klumea ..nuuu!!!...Am cazanul meu :-S..:))
A fost frig, dar ne-am incalzit cantant la unison....
Dintre piesele care mi-au facut placere sa le cand asta e una:



To all my ladies we are supergirls!!

3 comentarii:

tudor cemerita spunea...

da, aia cu cazanul nu stiu ce a cautat acolo. cred ca organizatorii au ramas uimiti ca sunt printre putinii care cunosc melodia :))

Anna Ioni spunea...

Si n-a fost singura ce nu si-a avut locu la karaoke...ehhh:P

Cosmin Bleoca spunea...

Vezi dece ma bucur ca am ratat evenimentu`:))Cateodata cred ca imbatranesc...simt ca ma bucur de lucrurile pe care nu le fac:)) Oricum e interesant ca s-a organizat asa ceva...legat de oameni care sa se dea in spectacol.....sincer ma asteptam la asa ceva :) `Seara faina!

Trimiteți un comentariu