se apropie Halloween-ul...

Din nou mare tam tam,din nou bani aruncati, petreceri peste petreceri, evenimente, masti, distractie..si tot tacamul pentru o sarbatoare americana care multumita "globalizarii" a cuprins tot mapamondul.
Asadar ce se cauta anul asta de Halloween:
1. Lady Gaga a adus un suflu nou costumatiilor actuale pentru Halloween, datorita costumului ei de carne care are o foarte mare cautare in randul clientilor si petrecaretilor. Macelarii din New York au fost luati cu asalt de cererile de reproducere a tinutei ideale.Tinuta purtata de Lady Gaga a fost confectionata din sase bucati de carne cusute intre ele, o palarie si o geanta din carne. Costul reproducerii acesteia este de 2.000 de dolari.Rochia are si dezavantaje, neputand fi purtata mai mult de trei ore fara sa se dezintegreze si sa capete un miros neplacut.Exista pachetele de carne sau sunca puse la vanzare pe care doritorii le pot transforma intr-o tinuta de exceptie.Pazea.....



2. Dovleci imensi. Reprezentantii Guinness World Records au confirmat ca cel mai greu dovleac din lume a crescut in Wisconsin si cantareste 821 de kilograme! Asadar s-a gasit Regele Halloween-ului de anul acesta!


3.Reteta de Halloween. Scurt si usor Popcorn cu sange.
Ingrediente:
- 1 bol de floricele de porumb (popcorn)
- 1/2 pachet de unt/ margarina
- o lingurita de colorant rosu/ boia de ardei

 Mod de preparare: Pregatesti floricelele de porumb / popcornul si il lasi sa se raceasca. Intr-o craticioara se pune pe foc jumatate de pachet de unt si se lasa la topit. Dupa ce s-a topit,  se rastoarna intr-un bol si se adauga colorantul/ boia. La fiecare lingurita de unt topit, adauga o lingura de colorant/ boia si amesteca.Dupa ce ai amestecat bine, toarna toppingul incet, de preferat cu o lingura, peste floricele. Gata! Ai obtinut floricelele de porumb/ popcorn cu sange pe care sa le savurezi cu prietenii in seara de Halloween! Din aceeasi gama sa va asteptati la placinte de dovleac, mere caramelizate, bauturi sub forma de potiuni magice, jeleuri sub forma de paiajeni negrii si fantome, biscuiti cu desene sub forma de dovlecei fiorosi si vrajitoare rele, dulciuri sub forme ciudate de resturi umane, ochi, degete, buze, dinti.

4.Filme de vizionat cu prietenii si de facut poante: Nightmear on Elm Street, Chucky, Halloween, Dead End, Final Destination,Ghostbusters sau Harry Potter pentru fani:)

5. Poveste de Halloween: O mica plimbare prin cimitir, vedenii, sunete, fantome...si sperieturi pe cinste.provocare careva????!!

Asta asa pe scurt, sunt mii de poante, glume, povesti, infloriri, minciuni etc etc...pentru aceasta "sarbatoare" care are pana la urma ca scop VANZARILE...parerea mea....a devenit ceva comercial, cu bani aruncati pe toate cele...

Cam atat:)
Buhuhuuu!

1 comentarii:

Anonim spunea...

...apropo, nu stiu cat va mai canta Lady Gaga. Acum cateva zile cand trecea prin fata casei mele am bagat-o in curte si am pus-o pe gratar printre mici. A iesit o friptura pe cinste din rulada de pui cu vita.
http://stefffoto-steff.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu