stupid ways to die....

De regula, moartea este inevitabila si trista, dar, in unele cazuri, un deces absurd iti poate descreti fruntea datorita modului ciudat in care s-a produs. In continuare sunt prezentate cateva dintre cele  mai bizare moduri in care persoane publice sau mai putin publice au murit, de-a lungul timpului:
  •   In 1990, un magician amator a murit in timp ce incerca sa faca o cascadorie numita ‘ingropat de viu’. S-a asezat intr-un sicriu din sticla construit de el si a fost coborat intr-o groapa. Aceasta a fost partial acoperita cu pamantul scos, iar echipa care il ajuta a   turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, acestia si-au dat seama ca betonul a spart sicriul, iar cand l-au scos, au constatat decesul.
  • Un barbat din Illinois a pariat cu un prieten ca, dintre ei doi, va sta cel mai mult intins pe sine in calea unui tren care se apropie. A castigat.
  •   In 1991, Yooket Paen a murit in timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat intr-o groapa, in cadere s-a agatat de un cablu de curent si s-a electrocutat. La inmormantare, sora sa, aratand cum s-a intamplat nefericitul eveniment, a alunecat si a atins acelasi fir. A decedat si ea tot prin electrocutare.
  • Hans Steininger a fost relativ celebru pentru ca avea cea mai lunga barba din lume: de 1,4 metri. Barba insa l-a si ucis. In anul 1967 a avut loc un puternic incediu, in timpul caruia, incercand sa fuga, Steininger s-a impiedicat de propria barba si si-a rupt gatul.
  •   Un om a murit inecat in piscina. Nimic ciudat pana aici. Insa trebuie spus ca e cel putin iesit din comun sa te ineci in piscina la o petrecere la care erau prezenti in jur de 200 de salvamari. S-a intamplat in 1985, la petrecerea organizata de salvamarii din New Orleans, pentru a sarbatori incheierea sezonului fara niciun deces. La sfarsitul patrecerii a fost gasit in piscina corpul neinsufletit al lui Jerome Moody in varsta de 31 de ani. Nimeni nu a observat pana atunci ca omul plutea fara suflare.
  •   Doi tineri din Carolina de Sud, sot si sotie, au fost gasiti in coma, goi pe strada. Mister mare, nu prezentau urme de violenta. S-a investigat atent si le-au fost gasite hainele pe un acoperis tuguiat de deasupra locului unde au fost descoperiti. Se pare ca au cazut in timp ce incercau sa faca dragoste.
  •   Un barbat din West Virginia a fost zdrobit sub resturile unui hambar, dupa ce a taiat cu o drujba un stalp de sustinere si a facut ca toata cladirea sa-i cada in cap. 
  • Faimosul fabricant de whiskey Jack Daniel a ajuns la munca mai repede ca niciodata intr-o zi din 1911. A vrut sa-si deschida seiful, dar uitand combinatia, s-a enervat si a dat cu piciorul in cutia de fier. S-a lovit la degetul de la picior, a facut o infectie care s-a agravat si i-a adus moartea. 
  • Bobby Leach avea o placere nebuna sa sfideze moartea. In 1911, era al doilea om din lume care se incumenta sa se arunce in cascada Niagara pe un butoi. Dupa aceasta experienta si mai multe cascadorii prin care radea in fata mortii, Leach si-a gasit sfarsitul intr-un mod cat se poate de ironic. Intr-o zi, fiind la plimbare pe o strada din Noua Zeelanda, Leach a alunecat pe o coaja de portocala. S-a lovit atat de tare la picior, incat a trebuit sa ii fie amputat. Insa dupa operatie au intervenit unele complicatii, Leach murind in urma unei infectii si hemoragii. 

3 comentarii:

Cosmin Bleoca spunea...

Deci...incredibil!Ce iti e si cu viata asta! Mi-a placut...... Felicitari! :D

Anna Ioni spunea...

Nu m-am putut abtine, asa ca iata si romanii:
Trei români mor în fiecare an pentru că testează o baterie de 9V pe limba lor.

142 de români au fost răniţi din 1999, pentru că nu au scos acele din cămăşile noi.

31 de români au murit din 1996 fiindcă au stropit bradul de Crăciun cu instalaţia pe el.

19 români au murit în ultimii 5 ani fiindcă au mâncat decoraţiuni de Crăciun crezând că sunt comestibile.
Spitalele au raportate 4 rupturi de braţe în ultimul an, la români care au încercat să-şi încheie şliţul.

Începând cu anul 2000, 18 români s-au ales cu arsuri grave, fiindcă au încercat să probeze o bluză nouă cu ţigara aprinsă în gură.

543 de români au fost internaţi în spital în ultimii doi ani, deoarece au încercat să deschidă sticle de bere cu dinţii.
În anul 2007, 36 de români şi-au spart capul în timp ce vomitau în toaletă.

Cosmin Bleoca spunea...

Observi ca romanii au patit-o in cel mai stupid mod?:))))1:)) daca nu scoti acele din camasile noi...e grav...dar daca incerci sa le scoti...e aproape la fel de rau:)) barbatii ar trebui sa aiba un sindicat in cazul acesta:))
2 cum sa-ti rupi mana inchizand slitul?:))) sau intrebarea e slitul cui?? [ideea e ca cine stie cu ce a dat fata careia a incercat sa-i deschida slitul]:))) si in fine....3 cum sa-ti spargi capul vomitand?:))) incredibil:))) Numai Bine!

Trimiteți un comentariu